Frække sexhistorier for august måned på gratis-sexnoveller.dk

Ny sexserie startet : Toms Historie

Sexnoveller om  en ung viril 15-årig gut, som takket være sin kæmpepik vælter sig i modne kvinder og store patter. Særdeles velskrevet og pirrende, med masser af lækre detaljer.

Incest sexhistorier og hed tabusex mellem mor og søn.

Plankeværket en usædvanlig og meget velskrevet novelle, fra Norma de Plume om en liderlig mor som slikker pik på sin søn. En novelle du kan læse på gratis-sexnoveller.dk. Samme forfatter har skrevet den populære serie “Drengefødselsdagen” også om en liderlig mor som “forgriber” sig seksuelt på sin teenagesøn og hans kammerater.

Almindelig sex

Well, helt almindelig bliver det aldrig, når det er “Nørden” som er forfatteren. Nørden er kendt for sit meget blomstrende og opfindsomme sprog. Ord som “Nosseglasur”  “Halleluja-revnen” og “Blånakket godnatpik” er blandt mange andre at finde i Nørdens ordforråd. Humor og hed sex med liderlige MILF ‘s er kendestegnende for Nørdens frække noveller. Hans seneste noveller: Kammas liderlige dag og “Ritas ødegårdsnabn Monica” skal læses!

Sexnoveller fra det sorte univers, BDSM noveller,

cumshot-billeder-milfhar vi fået rigtig mange af i denne måned. Tak for dem.  Seneste: “Hotelværelset” om et par som inviterer en anden kvinde til sexleg. Velfortalt og meget liderlig novelle.

Hvedebrødsdagene var ovre – om herlig BDSM erotik indenfor ægteskabet – dog andre inviteres ind og være med.

Leg med håndjern frække erotiske sexhistorier om BDSM forhold

Find de nyeste BDSM historier HER

Homosex noveller

Et udvalg af frække sexnoveller om tabu incest sex mellem far og søn læs fx. Nettet hvor unge drenge viser sig frem på cam og dyrker sex med far – samt  noveller om sexudnyttelse og dominans i “Brugt af nabo i Østjylland”